Er eToro sikkert?

Hvad du kan købe
Selvom eToro ikke tilbyder et bredt udvalg af kryptovalutaer til handel, kan de fleste af de største navne på kryptovalutamarkedet findes på denne platform. Disse omfatter:

Bitcoin
Ethereum
Bitcoin Cash
Ripple
Dash
Litecoin
Ethereum Classic
Cardano
IOTA
Stellar
EOS
NEO
Tron
Zcash
Tezos

eToro understøttede applikationer

Brugere af eToro kan interagere med platformen via https://www.indexuniverse.eu/da/etoro/ på deres stationære enhed. Handelsplatformen kan tilgås via en webbrowser, og der er også applikationer til rådighed til Android og iOS.

Ud over eToro-handelsappen er der også eToro Wallet, som kan bruges af handlende til at få mere funktionalitet med deres aktiver. Det skal dog bemærkes, at denne funktion ikke er tilgængelig for alle kryptoaktiver, og at det stadig er en depotpung.

Er eToro sikkert?
eToro er en af de sikreste virksomheder inden for kryptovalutaområdet takket være deres overholdelse af CySEC-, FCA- og ASIC-reglerne. Alle kundemidler opbevares i sikre banker, og personlige oplysninger er beskyttet under SSL-kryptering. Det er meget usandsynligt, at du vil miste penge på eToro.

På den anden side er eToro en af de eneste kryptovalutabørser, hvor du faktisk ikke ejer din kryptovaluta, de er blot derivater, hvilket bestemt frustrerer nogle kryptoentusiaster.

Gebyrer

De gebyrer, der opkræves af eToro-brugere, kan være svære at forstå fuldt ud. Der er en række forskellige gebyrer forbundet med platformen, og forskellige kryptovalutaer kommer med forskellige gebyrer, når der handles.

Mens der ikke er nogen gebyrer på indskud, er der et fast gebyr på 5 dollars tilføjet til hver udbetaling. Det mindste udbetalingsbeløb er 30 dollars. Der er også gebyrer tilføjet til ind- og udbetalinger, hvis der skal foretages en valutakonvertering for at behandle betalingen. Derudover opkræver eToro faste gebyrer for kryptovalutaer, der hæves til eToro Wallet.

De gebyrer, der opkræves på din handel med kryptovalutaer, afhænger af, hvilke kryptoaktiver du køber og sælger. Bitcoin har de laveste gebyrer på 0,75 %, men disse gebyrer kan gå så højt som 4,5 % for mindre altcoins. Ud over det grundlæggende handelsgebyr vil der også blive tilføjet et overnight-gebyr til CFD-positioner.

Endelig skal det bemærkes, at eToro opkræver et månedligt inaktivitetsgebyr på 10 $ for konti, der ikke har været logget ind på i 12 måneder.

eToro Ofte stillede spørgsmål

Hvad er eToro CFD’er?
eToro muliggør en særlig type handelsinstrument, kendt som Contracts For Difference (CFD). Dette er en særlig type derivathandel, der giver brugerne mulighed for at satse på bevægelser af kryptovalutaer med ekstra gearing. I stedet for at købe det underliggende aktiv giver CFD’er brugerne mulighed for at placere et væddemål baseret på et prisfeed.

Brugerne bør sikre sig, at de forstår de risici, der er forbundet med CFD-handel, før de går i gang. Når der handles med margin, kan handlende ret hurtigt blive fuldstændig udslettet.

Oprindeligt var alle kryptovalutahandelspar faktisk CFD’er, men platformen tilbyder nu også egentlig kryptovalutahandel.

Det skal bemærkes, at CFD-handel ikke er tilgængelig for amerikanere.