Bitcoin Prime lommebok

Når du har kjøpt en kryptovaluta hos Bitcoin Prime Pro har du da to alternativer når det gjelder lagring. I noen tilfeller liker folk i Storbritannia å ta ut myntene sine til en privat lommebok.

Dette kan komme i form av en mobil-, skrivebords- eller maskinvarelommebok. Ved å gjøre det er de 100 % ansvarlige for å holde lommeboken sin trygg og unna uautoriserte aktører.

Hvis du ikke har noen erfaring med cryptocurrency-lommebøker, kan du bestemme deg for å beholde myntene du har kjøpt hos Bitcoin Prime. Igjen, du har et par alternativer her. Du kan enten bruke Bitcoin Prime nettlommebok eller laste ned mobilapplommeboken.

La oss utforske hvert alternativ mer detaljert:

Bitcoin Prime Web Wallet

Den mest praktiske måten å lagre myntene dine på er å bare la dem stå på Bitcoin Prime-kontoen din. Noen kommentatorer vil hevde at dette er den minst sikre måten å lagre dine digitale valutaer på.

Dette er sant, som om plattformen blir hacket av en tredjeparts dårlig skuespiller, kan du miste hele balansen. Dette har skjedd mange ganger tidligere på flere kjente kryptovalutabørser, om enn ikke hos Bitcoin Prime til dags dato.

Vi vil imidlertid hevde at sikkerhetspraksisen som brukes av Bitcoin Prime er bransjeledende.

Dette inkluderer:

Kjølerom
Begrepet “kjølelagring” betyr at de digitale myntene er lagret i en maskinvarelommebok som forblir offline til enhver tid. Som sådan gjør dette det praktisk talt umulig for noen å hacke lommeboken eksternt.

kjølelager på Bitcoin Prime UK

Handle kryptovalutaer nå

Kryptoaktiva er svært volatile uregulerte investeringsprodukter. Ingen EU-investorbeskyttelse.

Hos Bitcoin Prime oppbevares 98 % av kryptovalutabeholdningen i kjølelager. Saldoen holdes i nettlommebøker for å lette uttaksforespørsler og utvekslingslikviditet.

Tofaktorautentisering
I tillegg gjør Bitcoin Prime det obligatorisk at alle kontoinnehavere setter opp tofaktorautentisering (2FA). Dette er en sikkerhetsfunksjon som krever at du bekrefter tilgang til kontoen din via en sekundær enhet.

For eksempel, når du logger inn på Bitcoin Prime-kontoen din, vil plattformen sende en tekstmelding til mobiltelefonen din. Denne vil inneholde en unik kode, som du deretter må legge inn på Bitcoin Prime-nettstedet for å få tilgang til kontoen din.

Deretter, hvis du prøver å logge på Bitcoin Prime-kontoen din med en enhet som den ikke gjenkjenner, må du bekrefte den via e-post. Disse sikkerhetstiltakene, selv om de er umulige, gjør det vanskelig for en ekstern aktør å hacke kontoen din eksternt.

Uttaksbeskyttelse
Selv om noen kunne få tilgang til Bitcoin Prime-kontoen din uten at du sa det, ville det være vanskelig for dem å gå unna med pengene dine. For eksempel vil de ikke kunne ta ut pengene dine tilbake til en bankkonto eller debetkort annet enn det du allerede har knyttet til kontoen din.

De kan prøve å ta ut myntene til en ekstern digital lommebok, men dette i seg selv ville vært utfordrende. For eksempel må uttaksforespørselen bekreftes via tekstmelding. Hvis hackeren ikke har tilgang til telefonen din, vil de ikke kunne omgå denne sikkerhetsfunksjonen.

Og hvis du velger å slå den på, kan du også velge å få alle uttak bekreftet på e-post også. Som sådan vil hackeren også trenge tilgang til e-postadressen din i tillegg til mobiltelefonen din.