12 Bitcoin Cash-Fueled Flipstarter Campagnes verhogen $1 Miljoen

Het Flipstarter-platform heeft in de afgelopen vijf maanden een trekkracht opgebouwd door $1 miljoen aan bitcoin-contant geld op te halen voor 12 verschillende campagnes. In een recente read.cash blogpost, zei het team achter de ontwikkeling van de Flipstarter de toepassing aantoont hoe de ,,stakeholder financiering van het gemeengoed” kan werken.

Eind februari rapporteerde news.Bitcoin.com over de creatie van een niet-custodial bitcoin-cash aangedreven fondsenwervingsapplicatie genaamd Flipstarter.cash. Een week later kondigden de ontwikkelaars de eerste fondsenwervers aan die gehouden werden op de nieuw ontwikkelde applicatie.

Een van de eerste fondsenwervers was gewijd aan een van de populairste nonprofits Eatbch van de BCH gemeenschap. De organisatie maakt gebruik van Bitcoin Loophole-cash (BCH) donaties om mensen in nood te helpen voeden in heel Venezuela en Zuid-Soedan.

Gedurende de laatste vijf maanden hebben mensen $6.000 aan BCH-donaties gedoneerd aan de Eatbch Flipstarter-campagne.

Bij andere door Flipstarter gefinancierde campagnes werden ook donaties gestuurd naar de ontwikkeling van de infrastructuur, de adoptie van ontwikkelaars en de peer-to-peer adoptie van elektronisch geld.

Door gebruik te maken van de BCH-wisselkoersen op het moment van de aankondiging, werd voor $769.200 aan infrastructuurfinanciering gedoneerd aan Electron Cash, Knuth, Mark Lundeberg, BCHD, BCHN, Bitcoin Verde en BitcoinCashJ. De financiering van de adoptie van de ontwikkelaar ($234.000) betrof evenementen zoals mainnet, en BCH Devcon 3.

Daarnaast werden ook twee algemene adoptie-inspanningen van SofiaBCH en Bit for Tip gefinancierd ($11.904) via Flipstarter.

“In minder dan vijf maanden tijd hebben de belanghebbenden meer dan $1.000.000 geïnvesteerd in 12 campagnes”, riep het Flipstarter-team uit.

“Elk van de recente campagnes werd gecreëerd en geëxploiteerd door zijn team zonder centrale autoriteit. Niet alleen dat, maar de campagnes bestrijken een breed scala van de commons en zijn niet beperkt tot technische projecten”, voegt de read.cash post toe.

Het is vrij gebruikelijk om een paar populaire Flipstarter-campagnes te zien die tegenwoordig op Twitter en Reddit forums zoals r/btc worden geadverteerd. Vorige week zei de BCH-aanhanger en Reddit-gebruiker u/Shadowofharbringer dat voordat Bitcoin Cash (BCH) en Flipstarter kwamen, hij “nooit gedacht had dat geld uitgeven zo goed kan voelen”.

“Mijn favoriete manier om geld uit te geven is op read.cash,” antwoordde een andere gebruiker die verwijst naar het BCH-bloggingplatform.

Over het geheel genomen is het miljoen dollar dat is opgehaald op een noncustodial fundraising platform een prestatie voor zowel het Flipstarter ontwikkelingsteam als de gemeenschap die het ook gebruikt. De aankondiging geeft ook aan dat er nog ongeveer zeven Flipstarter-campagnes in het financieringsproces zitten.

Wat vind je van de Flipstarter fondsenwerving app die $1 miljoen aan bitcoin geld inzamelt voor een verscheidenheid aan inspanningen? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.